Известие

Collapse
No announcement yet.

Музикална

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Whitesnake -Whitesnake - Ain't No Love
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Добро утро !
      Red Hot Chili Peppers- Green Heaven
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Първоначално публикувано от viki
        http://www.youtube.com/watch?v=bsGm-DqbmSA

green green grass of....
        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

• Ostava - Sex In The Morning

I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

• Guns'N'Roses-Sweet Child O'Mine

бау
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt
              Азис - Дай ми лед
              Ха-хаха едното от момчетата се състезава при младежите ама ...що се е боднал в клип на Азис.. ще му тръгне лоша слава

Nine Inch Nails - We're In This Together

Comment

• и нещо от лето 2006

Stunt - Raindrops

една от няй-яките песни за кола in my humble opinion :P
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt
                  Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                  Първоначално публикувано от Mapтo
                  Първоначално публикувано от MaVrUt
                  Азис - Дай ми лед
                  Само Без чалга Моля!!
                  Алфист и чалгар в едно няма!
                  А няма така си мислиш ти Селски типове има винаги спокс.
                  пф , я замълчи ти е , не знам дали аз живея в чукарите и градчета забравени от господа ,че да съм селянин , ако музиката която слушаш определя дали си селянин или не половината тряя да са селяни, а само ти да си гражданин шот слушаш "метал" или тем подобни изрудщини , така че тихо , не са обаждай мо пой адрес шото не съм се доизказал, пък мога и да го направя....
                  Спокойно колега,не се обиждай!Аз по принцип никой не обиждам!!!А просто се наслаждавам и се радвам на фона на всичките тия песни,парчета,поздрави и т.н. които са адски готини,пускани от
                  готини хора.И всичко това е събрано в една тема и ти Мавруте,да се изхрачиш така.. един вид в лицата ни с тоя Азис-Мензис ли къв е там..Не ме интересува!!За него съм сигурен,че се изписват тонове "възхваляващи"думи и т.н. в ДРУГИТЕ форуми!Та защо пускаш такива "поздрави"тук ,а не в Подходящите за Тоя стил форуми???
                  Не Виждаш ли,че никой,ама никой досега не е пускал такъв поздрав с "ориенталски"привкус и насока...Много оригинално!Браво!
                  Нека се придържаме към Подходящите Стилове музика,преобладаващи тук в тая Тема...
                  Даже и компилация на компактдиск,да се направи с най-доброто от темата,би било
                  СУПЕР!!!!!!!!!!!!

П.П Ако в България,беше вечно лято,всички до един щяхме да сме цигани...Защо???....Защото всички щяхме да сме черни!
                  Така че,Не е от значение какъв си-Гражданин или Селянин!!!

PEACE

Нека бъдем ..... - http://www.youtube.com/watch?v=NuxS-9t3tnY

Comment

• Оооо я моля ви са -такива спорове на село !Всеки да си слуша 'квото иска!Никой не е задължен да цъка по линковете с песните !Мен ако ми е кеф ще миксирам Рамщайн с Амет !Нека ми е зУе :P

Поздрав за pent
                    Амет - Харашо Бейби

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky
                      на сапун!

В твоя чест за събора ще си бодна един титанов зъб
                      Айде за лека нощ,че наближава 12-се и тампона ще се превърне в тиква
                      Sepultura - Nomad

Comment

• Първоначално публикувано от viki
                        Първоначално публикувано от Pinky
                        на сапун!

В твоя чест за събора ще си бодна един титанов зъб
                        Айде за лека нощ,че наближава 12-се и тампона ще се превърне в тиква
                        Sepultura - Nomad
                        EEEEE viki,БРАВО!!!Жестоко парче,сепултурско!!!!
                        Така те искам(е)!!!!

Давай все така Вики!С теб съм

http://www.youtube.com/watch?v=61yn5N5VksA - Sepultura - Territory

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=Q22oGInO-uo

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

• бай диманд

Def Leppard - Hysteria

Def Leppadd - Pour Some Sugar On Me
                            Roosevelt

Comment

• Поздрави за всички женски и мъжки които се кефят на подобни музики и на радио z-rock

http://youtube.com/watch?v=A7h1NVEti54

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

• re: demand
                                Pink Cream 69 - Till You're Mine

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

Working...
                                X