Известие
Collapse
No announcement yet.
Музикална
Collapse
X
-
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki
green green grass of....Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUtАзис - Дай ми ледама ...що се е боднал в клип на Азис.. ще му тръгне лоша слава
Nine Inch Nails - We're In This Together
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUtПървоначално публикувано от AlfaRomeoПървоначално публикувано от MapтoПървоначално публикувано от MaVrUtАзис - Дай ми лед
Алфист и чалгар в едно няма!Селски типове има винаги спокс.
готини хора.И всичко това е събрано в една тема и ти Мавруте,да се изхрачиш така.. един вид в лицата ни с тоя Азис-Мензис ли къв е там..Не ме интересува!!За него съм сигурен,че се изписват тонове "възхваляващи"думи и т.н. в ДРУГИТЕ форуми!Та защо пускаш такива "поздрави"тук ,а не в Подходящите за Тоя стил форуми???
Не Виждаш ли,че никой,ама никой досега не е пускал такъв поздрав с "ориенталски"привкус и насока...Много оригинално!Браво!
Нека се придържаме към Подходящите Стилове музика,преобладаващи тук в тая Тема...
Даже и компилация на компактдиск,да се направи с най-доброто от темата,би било
СУПЕР!!!!!!!!!!!!
П.П Ако в България,беше вечно лято,всички до един щяхме да сме цигани...Защо???....Защото всички щяхме да сме черни!
Така че,Не е от значение какъв си-Гражданин или Селянин!!!
PEACE
Нека бъдем ..... - http://www.youtube.com/watch?v=NuxS-9t3tnYТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Оооо я моля ви са -такива спорове на село !Всеки да си слуша 'квото иска!Никой не е задължен да цъка по линковете с песните !Мен ако ми е кеф ще миксирам Рамщайн с Амет !Нека ми е зУе :P
Поздрав за pent
Амет - Харашо Бейби
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinkyна сапун!
В твоя чест за събора ще си бодна един титанов зъб
Айде за лека нощ,че наближава 12-се и тампона ще се превърне в тиква
Sepultura - Nomad
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiПървоначално публикувано от Pinkyна сапун!
В твоя чест за събора ще си бодна един титанов зъб
Айде за лека нощ,че наближава 12-се и тампона ще се превърне в тиква
Sepultura - Nomad
Така те искам(е)!!!!
Давай все така Вики!С теб съм
http://www.youtube.com/watch?v=61yn5N5VksA - Sepultura - Territory
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
-
Roosevelt
Comment
-
Поздрави за всички женски и мъжкикоито се кефят на подобни музики и на радио z-rock
http://youtube.com/watch?v=A7h1NVEti54
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Comment